Shopping is cheaper than therapy.

Kräver ditt arbete ospecificerad strikt klädsel? Lider du och din vardag av tidsbrist? Eller har du helt enkelt ingen aning om vad eller var du ska handla dina kläder?

Att shoppa lyxkläder är inte svårt. Det svåra är att lära sig matcha sina outfits oavsett märke och prisklass och även att hitta sina favoritbutiker som har allt för just dig. Med min expertis hjälper jag dig att stärka din egen stil som passar dig, dina färger och kroppsform.

Jag kommer hjälpa dig att sätta ihop en "power dress garderob". Uttrycket är egenmyntat och enkelt förklarat så hjälper jag dig att skapa en bas-garderob som fungerar i vardagen. Vi fyller din garderob med det där lilla extra som fungerar i alla lägen som middagar, festligheter, resor och AW med jobbet. Förutom kläder tittar vi även på olika accessoarer vilket är ett måste i en komplett garderob och ett enkelt knep att ta till för att lyfta en hel outfit. Med mina stilsäkra ögon och mångåriga kunskap garanterar jag att du kommer lämna mötet med mig med en rak rygg och ett brett leende på läpparna.

Vi träffas i Stockholm city för en profilanalys för att sedan gå ut på stan till ett antal utvalda butiker som passar både dig och din plånbok. Under tiden vi provar kläder och sätter samman olika outfits vägleder jag dig hur du ska tänka i termer av färg och snitt så att du i framtiden blir trygg med dina inköp och får förståelse kring vilka butiker som passar dig bäst!

Boka nu